top of page

BIJ CHRIS kledingboetiek

Bijgewerkt op: 10 jun.

Al achttien jaar zit BIJ CHRIS kledingboetiek in het centrum van Dronten. Met modieuze merken is er voor elke vrouw een passende outfit samen te stellen.


Advies en Service zijn voor ons twee sleutelbegrippen. Een advies op maat willen we je graag aanreiken. Maar naast ons advies gaat het vooral ook om je eigen mening. Uiteraard verkopen wij graag, maar onze medewerkers adviseren objectief bij jouw keuze. Een keuze die ervoor zorgt dat wij je na verloop van tijd opnieuw begroeten in onze winkel.


Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat uit Nederlandse merken waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. O.a. Geisha, Kyra en Ko, La Fee Maraboutée, Lizzy en Coco, Penny Black, Sandwich, Sofie Schnoor, Summum,Yaya en Giacomo. Voor 100% duurzaamheid hebben wij gekozen voor de merken La Fee Maraboutée en Lanius. In de bijlage vind je het duurzaamheidsvignet van La Fee Maraboutée.


Daarnaast verkopen wij nog schoenen van het Nederlandse merk Via Vai en sieraden van Go Dutch Label. De leren tassen zijn van het Friese merk Beryl. Dan hebben wij nog een leercollectie van Transmission en Gipsy. Onze jeans merken zijn Mac, LTB en Good Morning Universe.Kop van Het Ruim 3, 8251 KD Dronten - locomarebychris.nlComments


bottom of page